Om oss.
Om oss / Om Pulsn

Om Pulsn

Puls'n tilbyr sambygdinger og andre variert og morsom trening på Skodje, i en hyggelig og avslappet atmosfære der alle er hjertelig velkommen. 

Puls´n ble etablert november 2011 med “Trening for alle” som visjon og rettesnor. I dag styres senteret av ildsjelene Randi Frostad og Silvia Ulla Berg. Med hjertet godt plantet i bygda har vi alltid hatt et brennende ønske om å gi folk i lokalmiljøet et enkelt, men samtidig variert og innholdsrikt treningstilbud. Vår ambisjon er at trening og mosjon skal være en samlende kraft i bygda, og at Puls´n både kan være et sted vi kommer i form og et sted vi møter venner og bekjente til positive opplevelser. 

Puls´n har et tilbud både til deg som skal slå Norgesrekorder, til deg som er hobbymosjonist og som ønsker å holde en god fysisk form, og for deg som har nok med komme deg opp av sofaen. Vi skal møte deg på ditt nivå, uansett hva slags ambisjoner du har. Vi tilbyr sosial gruppetrening i sal, styrke- og kondisjonstrening i apparatsal, mattetrening , individuell tilpasset trening med PT og veiledning på kosthold og livsstil. Vi ønsker oss et samspill mellom deg og instruktører, der vi sammen sørger for at du oppnår de målene du har satt deg. 

For oss på Puls´n står det lokale sentralt i alt vi gjør. Vårt treningstilbud er tilpasset behov og ønsker hos folk i bygda, og kursene er et ekstratilbud til alle på Skodje - enten man er medlem eller ei. Vi inviterer jevnlig til Fjellpuls´n i nærtraktene og på Kvilepuls´n kan du slå av en prat med venner, naboen eller treningskamerater.