PT og Kosthold.
PT og Kosthold / PT Grupper

PT-Grupper

PT-GRUPPER 

PT-grupper er perfekt dersom dere er en gjeng som ønsker å trene og nå målene deres sammen, enten om dere har felles mål for treningen, eller om de er individuelle. Her har dere muligheten til å trene til faste tidspunkt sammen med deres egen personlige trener. Ypperlig dersom dere er i tidsklemma og ønsker gruppetimer utenfor vår timeplan! Dette kan også være en artig time ved feks. blåturer, bursdagsselskap eller andre spreke arrangementer! I dette tilfellet kan antall deltagere på timen økes. 

Det legges opp til en svett, gøyal og allsidig time med øvelser dere utfører både sammen som ei gruppe og individuelt. Vi kan garantere at dette er en time du og vennene dine har lyst til å gjenta! Uansett hva målet deres for treningen er vil dette uansett være en start i riktig retning. Vi tilrettelegger/modifiserer øvelser underveis i treningsøkta ved behov. 


PT-Gruppe (opptil 6stk) 1 time: 950,-

Dere får:
  • En svett, gøyal og allsidig time med øvelser dere utfører både sammen som ei gruppe og individuelt.

PT-Gruppe (opptil 8stk) 5 timer: 4.250,-
 
Dere får: 
  • Første time, inkl. gruppekonsultasjon der vi gjennomgår mål, behov og restriksjoner for hver enkelt.
  • Vi setter et individuelt mål for samtlige som vår PT hjelper dere å nå. 

PT-Gruppe (opptil 8stk) 10 timer: 8.550,-
 
Dere får: 
  • Første time GRATIS, inkl. gruppekonsultasjon der dere sammen med vår PT gjennomgår forventninger, mål, behov og restriksjoner for hver enkelt som tas hensyn til i oppsett av programmet.
  • 10 gruppetimer som er tilrettelagt spesielt til dere av vår personlige trener.