Trenings-tilbud.
Trenings-tilbud / Turkise timer

Turkise timer

TURKISE TIMER:
Spinning - ulik varighet, nivå og oppbyggingsform på timene.

SPINNING
TRÅKK I VEG PÅ VÅRE SPINN-SYKLER - FORBEDRE DIN KONDISJON RASKT!

Motstand på tråkket stiller du selv, slik at du får en time tilpasset deg. Vil tilby spinntimer med ulike intensitet, noen timer har mest tunge tråkk mens andre timer kan ha intervalloppbygging med variabelt antall pulstopper. Du får god veiledning rundt innstilling av sykkelen, sittestilling og generell god teknikkveiledning undervegs i økten.

Intensitet: 2-5, Koordinasjon 0 Farge Turkis


IQniter Pulssystem

På Puls`n har du nå mulighet til å ta treningen din til et nytt nivå! På en storskjerm i sykkelsalen kan du nå styre pulsen din etter en boks på skjermen, som viser både puls og % av makspuls. Du ser hvor du skal ligge i puls ved hjelp av fargekoder på skjermen som er tilpasset instruktørens løype nederts på skjermen. Våre instruktører vil lede deg gjennom timen både subjektivt, visuelt og med stort fokus på teknikk.

Med Movescount får du mer ut av treningen - en visuell opplevelse hvor pulsen kommer opp i fargekoder på en storskjerm i spinningsalen. Etter hver spinnøkt får du en detaljert, personlig rapport på e-post om den siste treningen; puls, gjennomsnittspuls, hvor lenge du jobbet i de ulike intentistetssonene, antall kalorier forbrent og hvilke effekt treningen hadde på deg! 

Denne rapporten kan du videre laste opp i Movescount - en online treningsdagbok hvor du kan legge alle dine spinnøkter, sammenligne med forrige økt, se framgang, sammenligne med venner eller planlegge framtidige treningsøkter.

For å se pulsen din på storskjem i vår sykkelsal trenger du et Suunto pulsbelte. Dette får du kjøpt hos oss i resepsjonen. Ønsker du å utvide bruken til andre treningsøkter kan du også kjøpre Suunto pulsklokke, eller laste Movescount sin app på telefonen.

Dette er inspirerende og gir deg mulighet til å lære mer om hva som kreves for å få maksimalt utbytte av treningsøkta di!